20. marraskuuta 2015

Vilgotin uusi vuode


Meidän vuode odottaa uutta päätyä, mutta Vilgot on saanut kokonaan uuden vuoteen. Tai oikeastaan yhden lisää. Tällä herralla taitaa olla kohta jokaisessa huoneessa oma pieni tukikohta. Tämä vuode osoittautui niin hyväksi, että sinne meinattiin unohtua nukkumaan koko yöksi. Jossain vaiheessa yötä pieni herra oli kuitenkin siirtynyt meidän peiton alle nukkumaan.Kori on löytö paikallisesta antiikkiliikkeestä, josta kerroinkin jo aiemmin. Antique Housen löydät Vanhasta Porvoosta aivan raatihuoneentorin laidalta. Koriin olen tehnyt saman pehmusteen kuin muihinkin Ludwig & Vilgot -korivuoteisiin. Mitä pidätte Vilgotin uudesta vuoteesta? Vilgot itse on ainakin erittäin tyytyväinen.

Uniikkeja korivuoteita on tulossa mukaan myyntiin myös Porvoon Taidetehtaan Joulumarkkinoille, missä olemme tänä vuonna 11.-13-12. Tervetuloa!

10 kommenttia

 1. Aivan ihana peti <3 Voi kunpa löytyisi jotain vastaavaa meidän karvaturreille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Taidetehtaalle on lähdössä mukaan ainakin kaksi korivuodetta ja iso kasa pehmeitä vuoteita :)

   Poista
 2. Aivan ihana, kyllä kelpaa pötköttää :)

  VastaaPoista
 3. Aivan superihana! Uskoisin että meidän kissatkin voisivat viihtyä tuollaisessa pesässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aidafoun! Muutama Ludwig & Vilgot -vuode on mennyt myös kissalle :)

   Poista
 4. On ihanan näköinen :) Meillä oli esikoisella aikoinaan köllöttelypaikkana n. äitiyspakkauslaatikon kokoinen tätä tarkoitusta varten teetetty pärekori. Sinnehän se sitten meidänkin pitkäkoipi (vähän isompi vain, painoa 28 kg), vääntäytyi silmän välttäessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä :D Täällä on myös Ludde (30kg) nukkunut yhden jos toisenkin Vilgotin vuoteista ihan soikeaksi. Koreihin ei onneksi ole yrittänyt mahtua :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.