15. lokakuuta 2015

Täydelliset saappaat


Olen viime talvesta saakka etsinyt uusia saappaita parhaat päivänsä nähneiden tilalle ja nyt taisi napata! Gantilta on tullut uusi Avery -saapas mustana sekä ruskeana. Malli on lähes sama kuin vanhoissa Gantin saappaissani. Vanhat saappaat olen todennut hyväksi ostokseksi eli olen näistä uusistakin todella innoissani. Pohjamateriaali on erittäin pehmeä kumi ja mukava käyttää myös liukkaamilla keleillä. Vanhoissa saappaissa on myös mokkainen varsi josta olen tykännyt. Usein kokonaan nahkaiset saappaat tuntuvat jäykiltä jalassa ja kiiltävät liikaa. Gantin uudessa mallissa iso plussa on myös varren joustava takakappale, jonka ansiosta saapas istuu paremmin isommallekin pohkeelle. Itselläni saappaiden kanssa ongelma on usein liian löysä varsi, jonka näissä saa suutari vaivatta kavennettua.

Vanhat nahkasaappaani ovat kestäneet monta vuotta, mutta nyt nahka on mennyt puhki. Tämä on kuitenkin oma syyni, koska suutarin mukaan nahkaa on hoidettu liian hyvin. Olen siis rasvannut nahkan liian pehmeäksi. Tämä oli ihan uusi juttu minulle ja jatkossa käytänkin hoitotuotteita vähän hillitymmin..

Vinkki! Käyn itse usein suutarilla kysymässä mielipiteen kalliimpien kenkien kanssa. Suutari osaa heti sanoa, onko kyseessä järkevä ostos vai kenkä jota ei voi hajotessa korjata. Kallis merkki ei aina tarkoita laadukasta tuotetta.

Gantin Avery  -saapasta löytyy myös mustana. Nämä kannattaa napata nopeasti ostoskoriin, koska koot näyttivät olevan jo lopuillaan. Omat saappaani ovat jo matkalla!


Sisältää mainoslinkkejä. Kuva Boozt.com.

2 kommenttia

  1. Kauniit saappaat. En voi olla mainitsematta, että sama saapaspari löytyy satasen edullisemmalla Zalandolta (!).

    VastaaPoista
  2. Huomasin itsekin nuo saappaat, mutta pienimmät koot oli jo myyty loppuun. Tähän varmaan syynä tuo hinta :)

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.