1. syyskuuta 2015

Saapaskelit


1. Hunter original tall kaki2. Aigle Aiglentine red3. Aigle Malouine4. Aigle Chantebelle5. Hunter original coulor block6. Aigle Aiglentine fur7. Aigle Aiglentine brun8. Hunter original tall red 
 kuvat Spartoo.fi

Myöhäiset helteet alkavat kohta olla ohi ja ainakin itse alan jo kaipaamaan syksyä. Olen ehdottomasti kumisaapastyttö vaikka korkokenkiä on eteinen pullollaan. Rakkain kenkämerkkini on ranskalainen Aigle, joka valmistaa kumisaappaansa luonnonkumista. Luonnonkumi ei hiosta samalla tavalla, kuin keinomateriaali eikä talvella kovetu ja halkeile pakkasessa. Luonnonkumi on myös huomattavasti mukavampi ja pehmeämpi jalassa.

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Saleduckin kanssa. Saleduck -sivustolta löydät alennuskoodit niin sisustus- kuin vaateostoksiin. Yllä olevat kumisaappaat löydät linkkien avulla Spartoo -verkkokaupasta, johon Saleduck tarjoaa alennuskoodeja. Sivuston alennuskoodit kannattaa käydä läpi ennen verkkokauppaostosten tilausta, koska alennuskoodeista voi löytyi isojakin etuja. Alennuskoodien lisäksi näet sivustolta eri verkkokauppojen alennusmyynnit sekä muut tarjoukset.


Nykyisiä Aiglen kumisaappaitani ei Spartoon sivuilta löytynyt, mutta ehdoton suosikkini ovat Aiglen karvavuorelliset kumisaappaat. Viime talvi oli sen verran vetinen, että saappaita sai käyttää jatkuvasti. Tulevaksi talveksi haluan ehdottomasti nämä lämpöisemmät versiot!


Postauksessa mainoslinkke

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.