10. elokuuta 2015

Viimeiset maalikerrokset


Keittiön ikkunasta on puuttunut sisäänmuutosta asti kaksi viimeistä maalikerrosta. Teetimme aikoinaan ikkunoiden puukorjaukset sekä pohjatyöt, mutta maalasimme itse. Keittiön ikkuna jäi niin myöhäiselle syksylle korjausten kanssa, että maalaus jäi karmin osalta vain pohjamaalille. Vanhan talon kanssa on aina paljon tekemistä ja nämä pikku jutut usein vaan jäävät sitten tekemättä.

Pidän keittiön ikkunalla yleensä yrttejä ja pienempi koira tassujaan. Ikkunalauta alkoi siis pelkällä pohjamaalilla olla niin hankala pitää puhtaana, että kaivoin esille valkoisen öljymaalin. Mahtava fiilis saada näitä pieniä ikuisuusprojekteja pois listalta!

Ensi kesänä keittiön ikkunan edessä aukeavalla pellolla saadaan mahdollisesti seurata lampaita..


3 kommenttia

 1. Kauniit ikkunat. Jos meillä olisi vain joutilasta tilkkua, niin ottaisin heti avokäsin lampaita laiduntamaan. Vaikka ihan omaksikkin asti. Ne ovat kerrassaan ihania eläimiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Ovat kyllä ihania. Ehkä koiratkin pysyvät paremmin pihassa, kun on jotain jännää seurattavaa :)

   Poista
 2. Meillä ois myös aluillaan ikkunoiden korjaus, tai siis lähinnä kunnostusprojekti. Kiva lukea miten sinä hoidit sen. Meillä myös vanhan talon kanssa tuppaa kaikki pienet jutut jäädä tekemättä.

  VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.