19. elokuuta 2015

Oma ompelunurkkaus


Ompelunurkkaukseni on valmistunut jo aikoja sitten, mutta ollut niin kovassa käytössä etten ole ehtinyt edes kuvia ottamaan. Olen ommellut valtavasti kesän aikana ja pöytä on ollut tulvillaan kankaita ja vanua. Nyt on työtahti vähän rauhoittunut ja pääsinkin siivoamaan työpisteen sekä ottamaan kameran esille.


Halusin ompelunurkasta mahdollisimman selkeän ja väreiltään rauhallisen. Mietin aluksi taustalle tapettia, mutta lopputulos olisi ollut omaan makuuni todella levoton avohyllyille kertyvän tavaran kanssa. Nurkkauksen seinä maalattiin siis valkoiseksi. Hyllyt ja kannattimet ovat Ikeasta. Samat kannattimet löytyvät verstaaltani ja olen tykännyt niistä kovasti. Verstaalla hyllyt ovat maalattu seinien kanssa samalla värillä ja kannattimet ovat jätetty käsittelemättä. Toteutin ompelunurkkauksen hyllytyksen samalla idealla, mutta mustilla kannattimilla. Näihin kannattimiin on muuten erittäin kätevää kiinnittää valaisimia!


Kunnollinen työpiste on helpottanut tekemistä valtavasti. Enää ei kankaita ja vanua ole ympäri taloa. Isompi teollisuusompelukone on tällä hetkellä hankintalistalla ja muutama hyvä vaihtoehtokin on löytynyt. Ompelua alkaa olla niin paljon ettei tavallisen ompelukoneen kanssa työskentely ole pidemmän päälle mukavaa.


Olen todella tyytyväinen omaan pieneen ompelunurkkaukseeni. Mieskin on iloinen, kun työhuone ei enää tarkoita koko taloa. Ainoa tyytymätön on Vilgot, joka rakastaa vanun seassa nukkumista. Nyt vanut ovat Ikean valkoisissa säilytyssäkeissä pöydän vieressä ja loput ullakolla.

Säilytyslaatikot – Ikea
Hyllyt ja kannattimet– Ikea
Pöytä – Billnäs
Tuoli – itse tehty
Seinät – Gysinge mattapellavaöljymaali

 

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.