4. toukokuuta 2015

Ruokasalin säilytysratkaisut


Ruokasalin maalausprojektin yhteydessä päätimme luopua vitriinikaapistamme, joka oli alunperin ollutkin vain väliaikainen. Kaikkihan varmaan tietävät, että näistä väliaikaisista tulee helposti pysyviä – tämäkin kaappi oli ruokasalissa jo muutaman vuoden. Kaappi oli tullut muuton yhteydessä vanhalta asunnolta eikä enää istunut uuteen kotiimme. Onneksi kaappi löysi uuden hyvän kodin lukijan luota.

Uusi säilytysratkaisu viinilaseille löytyi läheltä nimittäin omalta ullakolta. Kuvassa näkyvä hylly on alunperin vaakatasossa käytetty. Kyseessä on osa isommasta "laitteesta" johon löytyy vielä lisää osia ullakolta. Loput osat ovat tallessa ja tämäkin on vain öljytty eli kokonaisuuden pystyy vielä kokoamaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa. Vieläkään en tosin ole keksinyt, mikä tämä on alunperin ollut.
Uuden hyllyn paikalla ennen ollut renginkaappi sekä pöytä siirtyivät ruokasalin toiselle puolelle. Vaikka renginkaappi on pienempi sopi se paremmin isommalle seinäpinnalle. Yritimme tähän aluksi laittaa uutta hyllyä, mutta se ei tuntunut millään istuvan kohdilleen.

Kaiken säätämisen ja maalaamisen jälkeen ruokasali on siis viimein valmis. Olemme viettäneet uudessa ruokasalissa paljon enemmän aikaa edelliseen sisustukseen verrattuna. Muutoshan ei ole valtava, mutta jotenkin tila on vain huomattavasti viihtyisämpi ja kodikkaampi. Aina ei siis tarvita paljoa ja muutoksen kotiin voi tehdä sillä, mitä kodissa jo on.

3 kommenttia

  1. Olisiko tuo uusi hylly voinut olla kivimankelin päälinen osa, eli osa jossa kivet olivat?

    VastaaPoista
  2. Minullekin tuli mieleen lapsuudenkotini pyykkituvan vanha mankeli, jonka päällä oli painona kiviä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Mankelia olen itsekin epäillyt muiden osien perusteella :)

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.