17. helmikuuta 2015

Ruokasalin uusi väri


Aloin viime vuoden lopulla kaipaamaan vaaleaan ruokasalimme väriä. Kokeilimme aluksi mustaa, joka osoittautui hirsiseinien ja talonpoikaiskalusteiden kanssa tunkkaiseksi yhdistelmäksi. Musta pinta vaatisi vaaleampia ja kevyempiä kalusteita seurakseen.

Lähdin uudelleen miettimään väriä ja käytin apuna ruokasalin sisustuksessa jo olevia värejä – juuri niitä mistä koitui ongelmia mustan kanssa. Ruokasalin sisustuksessa on paljon rouheaa puuta, luonnonmateriaaleja ja punertavan ruskeita sävyjä vanhoissa kalusteissa. Pitkän säätämisen jälkeen päädyin lopulta lämpimään harmaaseen. Tämä korostaa täydellisesti kaikkea jo ruokasalissa olevaa ja luo kodikkaan tunnelman. Valitsemassamme sävyssä on myös mukavasti rustiikkisuutta, eikä se ole liian kevyt sarvien ja täytettyjen lintujen taustana.Uusi väri on siis Tikkurilan Ajopuu (V484). Maalaus toteutetaan yhteistyössä Tikkurilan kanssa. Maalista on ohjeiden kanssa tulossa lisää myöhemmin. Mitäs tykkäätte meidän valinnasta?

2 kommenttia

  1. Väri on todella onnistunut! Lämpimän harmaa, joka näyttää aavistuksen lämpimään ruskeaan taitetulta. Hyvä pari vanhojen antiikkikalusteiden rinnalle!

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.