3. syyskuuta 2014

Loviisan Wanhat Talot
















Täällä ollaan viikonlopun jäljiltä väsyneitä ja flunssaisia, mutta erittäin tyytyväisiä. Viikonloppu Loviisassa meni mukavasti Suolatorilla teltan kanssa seisoskellessa. Oli mukava tavata vanhoja asiakkaita ja blogin lukijoita. Kiitos vielä kaikille uusille ja vanhoille tuttavuuksille, jotka vierailivat tapahtumassa ja Suolatorilla. Ja tietenkin suuri kiitos Loviisan Wanhat Talot -tapahtuman järjestäjille sekä omalle avomiehelleni, joka jaksoi koko viikonlopun ajaa edes takaisin sekä pakata ja purkaa tapahtumaa varten tavaroita kanssani!

4 kommenttia

 1. Pääsitkö yhtään kiertelemään taloja? Hämeenkyrössäkin järjestettiin sunnuntaina Vanhat talot -tapahtuma, johon olisi ollut ihana osallistua, ellei miehellä olisi ollut töitä tehtävänä. Kaverin Fb-kuvien perusteella sielläkin oli tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti ehtinyt :( Nämäkin kuvat napsittu ihan viime hetkillä. Oli kuitenkin mukavaa nähdä niin moni kiertelemässä ja ihastelemassa taloja :)

   Poista
 2. Tänä vuonna piti viimein Loviisaan päästä, mutta tulikin muuta menoa. Ensi vuodeksi ehdoton tavoite! Niin paljon olen tapahtumasta hyvää kuullut. :) P.S. Ihana koti teillä. Pakko klikkautua lukijaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa, että olet löytänyt blogin lukijaksi :) Toivottavasti pääset ensi vuonna Loviisaan!

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.