6. elokuuta 2014

Kirkkotori 7 ja Saa kurkistaa photography


Kävimme viime viikonloppuna Mintun kanssa kuvailemassa Kirkkotori 7:ssä. Tiesin odottaa kauniita kuvia, mutta nämä ovat aivan mielettömän hienoja! Kyseessä on siis vanha asuntomme Porvoon Vanhassa kaupungissa, jonka olemme toistaiseksi laittaneet kalustettuna vuokralle. 130 neliöisessä asunnossa on nukkumapaikkoja kuudelle, iso keittiö, kylpyhuone sekä kaksi wc:tä.

Hinta on 185€ yö + 10€ hlö lakanat ja pyyhkeet. Varaukset ja tiedustelut kirkkotori7@gmail.com

Lisää kuvia – Saa kurkistaa blogi
Kirkkotori 7

2 kommenttia

 1. Hei!
  Vahingossa jostain eksyin tänne :) Kauniita kuvia. Olen itse lapsena asunut muistaakseni kolmessa talossa Vanhassa kaupungissa. Tuossa lähellä on Solitanderin talo, kummitätini asui yläkerrassa alivuokralaisineen ja alakerrassa oli Elannon liike. Itse asuin siinä viereisessä talossa, isä oli talkkarina Pikku Pietarin pihassa. Uittelimme kermapullon korkkeja keväisin pikkupuroissa, kun lumi suli. Silloin pihan perällä oli vielä talli, jossa Junnulla oli pari hevosta. Muistaakseni niillä oli laidun Vanhalla Kuninkaantiellä, siinä taitaa nykyisin olla leikkipuisto. Se oli siihen aikaan, kun Vanha kaupunki ei ollut muuta kuin ihan tavallinen asuinalue, eikä kaupoissa myyty designer- tai turistitavaraa, ja ostokset käärittiin paperiin, ja paperinaru ympärille :)
  Mukavaa kesänjatkoa,
  t. Iiris

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä Iiris! Ihanaa kuulla muistojasi Vanhasta Porvoosta. Solitanderin talo on vain muutaman talon päässä Kirkkotori 7:stä. Solitander on asunut ja rakentanut myös täällä Domargårdilla :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.