29. toukokuuta 2014

Arin ja Kirsin Kotirempat vieraili verstaalla

 Sain talvella mukavan sähköpostin Arin ja Kirsin Kotirempat -ohjelmaa tekevältä Kirsiltä. He etsivät ohjelmaansa huonekalurestauroijaa. Ohjelman jaksoissa esitellään käsityöammatteja vaihtuvien kädentaitajien kanssa. Aina on kiva tehdä uusia juttuja ja tavata uusia ihmisiä – lähdin siis mielelläni mukaan ohjelmaan. Kuvaus siirtyi lopulta keväällä, kun oma muuttoni vanhalle asemalle hieman sotki aikatauluja.

Muutama viikko taaksepäin juttu tuli viimeinen ulos. Muistaako kukaan katsoneensa?
Tästä linkistä pääset katsomaan kyseisen jakson netistä. Verstaalla kuvattu juttu alkaa noin 8 minuutin kohdalta jos et jaksa koko ohjelmaa katsoa. Sarjan uudet jaksot tulevat sunnuntaisin Foxilta. Kiitos vielä Kirsille ja kuvausryhmälle mukavasta vierailusta asemalla!

Arin ja Kirsin Kotirempat – kevät 2014 jakso 6

*kuvat ohjelmasta

4 kommenttia

 1. Olipa mielenkiintoista nähdä sua itse työssä! Ja täytyypä poiketa moikkaamassa seuraavan kerran kun Porvooseen joskus tullaan, kun olet kerran siinä wanhan rautakaupan naapurissa, siellä käydään varmasti kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Ja tervetuloa poikkeamaan verstaalle! Meillä on rautakaupan kanssa väliovi eli ihan rautakaupan kauttakin pääsee :)

   Poista
 2. Olipas mukava törmätä ohjelmaan tätä kautta! Olen itse opiskellut Ikatassa-eri linjalla tosin :) Blogisi on todella inspiroiva ja lueskelen tätä usein näin iltaisin kun saan lapset yöunille- ja sitten minuun iskee aina ihan hullu inspiraatio :D Joten kiitos!
  Tulen heti vierailemaan ihanaan pajaasi, kunhan saan perheeni kanssa lähdettyä sinne saakka.
  Kaunista kesää.

  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi :) Tulkaa ehdottomasti vierailemaan asemalla ja Porvoossa muutenkin! Kävin kurkkaamassa blogiasi - aivan mielettömän kauniita kalusteita teillä! Mukavaa kesän jatkoa sinnekin :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.