7. maaliskuuta 2014

Glorian Koti - Huonepalvelu


Joku on varmaan ehtinyt jo bongaamaan Villa Olivian keittiön uusimman Glorian Koti -lehden välistä. Yhdelle sivulle on siis koottu neljä eri bloggaajaa keittiöineen. Jutussa on lyhyesti esitelty oma kettiöidea kuvan kanssa. Toivottavasti moni löytää tästä inspiraatiota ja samalla uusia blogeja! Olen erittäin otettu, että olen päässyt mukaan samaan juttuun näiden bloggaajien kanssa.

Uudessa Glorian Kodissa on muunkin paljon keittiöön liittyvää juttua. Erittäin inspiroivia kuvia ja paljon uusia ideoita! Meillä on edessä kesällä mökkikeittiön päivitys pienellä budjetilla, johon löysin heti muutaman idean..

6 kommenttia

 1. Löysin blogiisi ensi kertaa, kauniin näköistä kodissanne! Meillä on juuri keittiön pohdinta menossa vanhaan siirrettyyn hirsitaloon, joten täältä sain myös inpiraatiota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Elina! Mukavaa, että olet löytänyt tänne ja toivottavasti löydät jatkossakin inspiraatiota :) Tervetuloa lukemaan blogia!

   Poista
 2. onko sulla kaasuhella?? sitä niin kuolaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, enkä vaihtaisi pois :) Suosittelen Ilveä, aivan mieletön määrä erilaisia malleja ja vaihtoehtoja. Meillä on uuni sähkökäyttöinen. Edellisessä asunnossa oli valtava uuni (130cm) jota oli todella turhauttavaa lämmittää pikkujuttujen takia. Nyt otettiin sitten uuni, joka on jaettu kahteen erikokoiseen uuniin. Pieni ja vähän isompi :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.