26. maaliskuuta 2014

Apteekkarin lasipurkit


Olen rakentanut verstaan säilytystilan kokonaan avohyllyjen varaan. Näin mitään ei jää kaappien perälle pölyttymään ja kaikki on helposti käden ulottuvilla. Samalla myös lattiatilaa ei valtaa muu kuin vanha höyläpenkki.

Tein mahtavan löydön verstaalle!  Sekalaisissa lasipurkeissa olleet pigmenttini siirtyivät apteekkarin lasipurkkeihin.  Nyt pigmentit ovat vihdoin siististi samanlaisissa purkeissa. Nämä eivät suinkaan ole vanhoja vaan löytyivät paikallisesta Tiger-myymälästä. Hintaa oli vain kolme euroa kappaleelta. Purkkien lasi on hieman epätasaista ja paikoittain todella ohuttakin. Jos siis käytte ostamassa näitä niin varmistakaa, että pakkaavat hyvin ja useampaan paperiin. Omistani oli muutama mennyt rikki jo kuljetuksessa.4 kommenttia

  1. Hyvä idea, täytyykin käydä katsomassa löytyykö tigerista noita. Kun pigmentit tosiaan pyörivät erinäköisissä purnukoissa ja pusseissa, niin saisi yhtenäistettyä ne. Tosin lasipurkeissa niitä ei enää raahata työmaille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin avohyllyillä on ollut kiva, että valtava värien määrä on yhteneisissä purkeissa. Ei näytä niin levottomalta :) Eihän näihin kaikki pigmentit mahdu. Varsinkin kun joitain pigmenttejä löytyy monta kiloa. Mukana kulkevat sitten muovipurkeissa ja pussukoissa :)

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.