23. tammikuuta 2014

Seinällä


Vihdoin kehystettyjä kuvia seinällä! Sain viimein noudettua kehystetyt koirakuvat kehystämöstä, enkä voi olla muuta kuin tyytyväinen. Kuvat ovat olleet aiemmin ruokasalissa itse kehystettyinä. Nyt kehystetyt kuvat päätyivät kuitenkin makuuhuoneeseemme muiden samanlaisten kehysten joukkoon. Nämä kehykset ovat puisia ja käsin hopeoituja.

Lyhty - Luhta Home (saatu)

 Kuvat ovat greyhoundeista ja italianvinttikoirista. Olen näitä ostanut briteistä ja jenkeistä Ebayn kautta. Vanhin kuva on vuodelta 1846 ja näkyy tässä vähän isompana. Kolmea taulua oli vähän haastava asetella seinälle, kun en halunnut aiheen takia näitä erottaa. Yhden kuvan haluaisin vielä lisää tasapainottamaan asetelmaa. Nähtäväksi jää, koska tulee seuraava kuva vastaan. Näitä kun ei voi hakea Ikeasta.

4 kommenttia

  1. Todella tyylikkäät kehykset. Myydäänkö niitä jossain vai tehtiinkö käsityönä? Itselläni vanhoja puisia ja kullattuja ja haluaisin lisää juuri näitä pyöreäkulmaisia! Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä ei saamani tiedon mukaan enää valmisteta. Eli näitä löytyy sen verran mitä kehystäjillä sattuu varastoissa olemaan. Toki varmaan puuseppä tekee tilauksesta :) Omani olen ostanut siis Porvoon Art-Daisy kehystämöstä. Muutamia sielläkin enää jäljellä ja vain hopeisia jos oikein muistan. Kannattaa toki tiedustella!

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.