13. tammikuuta 2014

Sairastelua ja sisustusta


Blogin puolella on ollut edellisen viikon ajan hiljaista. Villa Oliviassa ei ole paljon muuta tehty kuin sairasteltu. Mies on ollut kuumessa viime maanantaista viikonlopulle asti. Vilgotin synttäritkin piti siis siirtää. Vilgottia juhlitaan parin viikon kuluttua. Oli erittäin hyvä idea siirtää juhlia enemmän kuin viikolla, koska tänään kotiin tultua olen vain palellut. Taidan siis olla seuraava sairastelija.

Kaikesta sairastelusta huolimatta ruokasalin renginkaappi on saanut yläpuolelleen sarvet. Nämä ovat kirppislöytö joulukuulta.


Syksyllä Habitaresta ostetut lintukuvat odottavat edelleen kehystämistä. Asia on edennyt sen verran, että olen päättänyt mihin seinälle kuvat tulevat. Siirtelin ennen jouluaattoa kuvia pois joulukuusen tieltä. Kuvat ovat siis roikkuneet muovitaskuissaan olohuoneen seinällä. Ruokasalista olin juuri vienyt meidän vinttikoirakuvat kehystettäväksi ja nämä sitten vähän vahingossa päätyivät siihen tilalle. Kaikki kuusi kuvaa sopivat tähän ihan täydellisesti ja istuvat hyvin huoneen muuhun sisustukseen! Enää pitäisi vaan päättää miten nämä kehystetään..


Ruokasalin muita lintuja.


Muutama DIY-projekti odottaa valmistumistaan. Näistä lisää sitten myöhemmin..

3 kommenttia

 1. Ihania nuo täytetyt linnut! Mitä muita lintuja sinulla on? :) Ja onko sinulla blogipostausta noista linnuista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei taida täytetyistä linnuista olla erikseen postausta, mutta varmasti sellainen saadaan aikaan :) Voisin laittaa työn alla olevaan ruokasali -postaukseen kuvia linnuista. Ruokasalin ikkunalta löytyy täytettyjä pikkulintuja, jotka ovat koululaisten tekemiä noin 50-luvulta. Löysin niitä sattumalta kirpputorilta ja ostin hienoimmat. Jälkeenpäin harmittaa etten ostanut myös niitä kummallisen näköisiä :)

   Poista
  2. Sellainen postaus olisi kyllä kiva, jossa esittelisit nuo linnut :) Löytäisinpäs itsekin joskus tuollaisen pikkulintuvalikoiman kirpputorilta, olisi varmasti aika vaikea päättää mitkä ostaa :D

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.