4. tammikuuta 2014

Monsieur Vilgot ja synttärisuunnittelua

 Kuvat : täältä, täältä ja täältä.

Meidän italianvinttikoira Vilgot täyttää kaksi vuotta ensi viikolla. Olen useamman kuukauden jo odotellut tulevaa ja suunnitellut Vilgotin synttäreitä. Etsinyt ympäriinsä kaikkea teemaan sopivaa..
Ja teemanahan on tietenkin Italia! Mukaan juhlimaan on kutsuttu ystäviä ja muita koiria. Menuun kuuluu pizza, lihapullat ja tietenkin italialaista jäätelöä. Koiravieraille on omat versionsa menusta. Pinterestin kautta on löytynyt aivan mielettömän upeita ideoita niin koirasynttäreille kuin italia -teemaisiin juhliin.

 Ihanasti ovat ystävät innostuneet koirasynttäreistä, vaikka kaikki eivät koira ihmisiä olekaan. Meillä on aina koirat hoidossa, ainakin isompi, kun täällä vietetään omia juhlia. Tällä kertaa huomio on sitten koirissa.

kuva 
 
Myös Suomalainen Pappagallo on mukana juhlimassa kaksi vuotta täyttävää Vilgottiamme! Pappagallo on valmistanut 1990-luvun alusta saakka italialaista jäätelöä eli gelatoa. Olen itse Pappagallon suurkuluttaja, enkä mitään muuta jäätelöä osta. Jos jotain jäätelöaltaasta napataan mukaan niin se on aina Pappagallon lakritsijäätelö. Tätä voi syödä purkillisen ilman ähkyä!


Kuva - Pappagallo

2 kommenttia

  1. Ihana idea! Meillä oli viime syksynä pienimuotoiset synttärit kun Viivi täytti 7v. , mutta tänä vuonna voisi järjestää kunnon synttärit kaikille koirakavereille kutsukorteista lähtien :)

    Mukavia synttäreitä teille ensi viikolla!

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.