17. joulukuuta 2013

Sähkökatkot


Meillä alkoi edellinen perjantai melko tunnelmallisesti. Toisin sanoen sähkökatkoksella. Mahtavan myrskyn jälkeen sähköt olivat aamulla poissa. Eri laitteiden akuista päätellen sähköt olivat katkenneet jo alkuyöstä. Takaisin sähköt saatiin vasta päivällä. Kuulostaa varmaan monelle todella pieneltä katkolta, mutta meille se on ollut tähän mennessä pisin.

Tämä aamu oli myös ensimmäinen päivä Taidetehtaan Joulumarkkinoilla. Onnekseni olin tajunnut jo illalla laittaa suurimman osan kaikesta kuntoon. Taidetehtaalle ajellessa tuli vähän sellainen olo, että me asutaan maalla. Kovin monen talon ohi ei tarvinnut ajaa, kun näkyi jo valoa ikkunoissa. Täällä on paljon puita mitä kaatuu myrskyissä ja ilmeisesti sähköt olivat menneet vain Domargårdilta. Pitäisi varmaan alkaa vähän paremmin varautumaan katkoihin (aina etsitään pimeässä sitä ainutta taskulamppua). Moni vanhan talon omistaja asuu varmasti melko syrjässäkin ja kokee katkoja usein. Miten teillä varaudutaan sähkökatkoihin? Ja onko kohdalle osunut pitkiäkin sähköttömiä pätkiä?

Joku viikon ilman sähköä asunut nauraa varmasti tällä postaukselle ja meidän alle vuorokauden katkokselle..

2 kommenttia

  1. Satuitpa kysymään sopivasti! Juuri kirjoitin meidän yksinkertaisista ratkaisuista :D http://saaristohuvila.wordpress.com/2013/12/17/saaristohuvilan-myrskyvarustus/

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.