28. joulukuuta 2013

Lumeton talvi


Hyvin huomaa tästä kuvasta meidän kiinnostuksen haravointia kohtaan..  vielä ehtisi. 


Tämä joulu ja koko talvi on Domargårdilla ollut melko vihreä. Lunta ei maassa ole kovin kauan saanut ihailla. Tavallaan olen iloinen, ettei autoa tarvitse kaivaa esiin lumikinoksista. Toisaalta nyt on eteinen koirien sisään tullessa aivan kurassa ja korkokengissä uppoaa mutaan heti portaiden edessä. En tarkkaan tiedä missä lumiraja tällä hetkellä menee, mutta toivottavasti käväisee ennen kevättä täälläkin. Melkein hätkähtää, kuin joissain blogeissa näkee lumisia kuvia.


Tässä vastapainoksi muistoja viime talvelta, joka näytti hieman valkoisemmalta. Ainut joka ei meillä lunta kaipaa sitten yhtään on Vilgot (pakattuna ja topattuna alhaalla oikealla). Uudet tossutkin odottavat vielä käyttämättöminä.

2 kommenttia

 1. Ajellaan parhaillaan Leviltä alas Porvooseen ja lumiraja kulki Rovaniemellä! Hurjaa. Mennessä lunta oli Oulun jälkeen, mutta vesisade sulatti myös Levin lumia...
  Koko matkan on vain satanut satanut ropissut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika korkealla menee siis lumiraja. Ajattelin sen olevan hieman lähempänä, mutta varmaan on lumi ehtinyt jo monesta paikasta sulamaan.

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.