26. marraskuuta 2013

Utuista ulkoilua


Domargård on omasta mielestäni kauneimmillaan juuri utuisella säällä. Lehtien pudotessa puista Villa Oliviallekin asti näkyy järvimaisena. Juuri näillä keleillä on tullut käveltyä paljon koirien kanssa rannassa. Samalla kamera on täyttynyt valokuvista..
Tässä näkyy pari postausta sitten mainitsemani pihavalon malli.Vilgotin keikistely märän jollan päällä päättyi liukastumiseen ja melkein järveen. Ludwig olisi mielellään kyllä ottanut uimakaverin.Viimeinen uimareissu? Ei todellakaan. Ludwig ui niin kauan, kun jäät eivät ole tiellä. 
Vilgot valitsi ja merkitsi oman joulukuusen.Loppuun vielä hieman tunnelmia sisältä.. Sain viimein (vuoden asumisen jälkeen) ostettua ja asennettua kunnolliset valaisimet eteiseen (eteisestä tulossa ihan kunnon postaus). Valon saaminen edistää varmasti myös eteiseen loppuun saamista, kun valo korostaa kaikkea mikä on kesken. Viimeiset listat olisi tarkoitus saada paikalleen ennen joulua. Seinissä on erittäin kaunis harmaanruskea sävy, johon tulee roiskemaalaus. Suunnitelmista poiketen roiskiminen tulee tapahtumaan vasta ensi keväänä. Keväällä eteinen ei pursua takeista ja kengätkin voi huoletta jättää vaikka ulkoterassille. Roiskiminen vaatii paljon suojaamista ja olisi nyt hankalaa talven mukana tuoman tavara määrän vuoksi. Onneksi täällä ei kuitenkaan projektit pääse loppumaan kesken vaikka yhtä siirretäänkin!

Sunnuntaille asti vielä aikaa osallistua Villa Olivian arvontaa, johon pääset tästä! Arvonnan voittaja selviää heti 2.12 ja toivotaan, että posti tuo voiton perille ennen joulua (Itellan lakkouhasta huolimatta).

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.