14. syyskuuta 2013

Irtiottoja arjesta
Lähdettiin siis torstai-iltana ilman suurempia suunnitelmia saareen. Alkuillasta oli suorastaan kuuma istua terassilla tyynessä ilmassa ja paahtavassa auringossa. Olin varautunut vaatetuksen kanssa koleaan syystuuleen ja yllättäviin sateisiin. Merivesi oli todella alhaalla, mikä mahdollisti mukavan kävelyn saaren ympäri vesirajaa pitkin. Rakastan kerätä rannalta ja kivikoista kaikkea mahdollista talteen! Kotona ja mökillä alkaa olemaan mahtava varasto mereltä ajalehtinutta puutavaraa. 

Koiratkin olivat erittäin iloisia saareen saapumisesta. Luddella on ihana tapa vaan seistä meressä ja odottaa seuraa. Joutsenet, joita liikkuu saaren ympärillä paljon, tulevat usein ihmettelemään. Kuten kuvista huomaa, Vilgotkin heittäytyi hurjaksi ja kahlasi vielä syksyisessä meressä!

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Saareen tullessa tulee aina sellainen "viikonloppufiilis". Rauhallinen paikka ja jotenkin niin kaukana kaikesta :)

   Poista
 2. Voi mä odotan niin paljon pitkiä kävelylenkkejä koiran kanssa luonnossa. Koiraseura kun yleensä osaa niin vilpittömästi ottaa ilon irti luonnosta, ja itsekin tulee liikuttua paljon enemmän kun ulkoilu on säännöllistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saaressa varsinkin on ihana seurata koirien puuhia. Ne todellakin nauttii. Vilgotistakin tulee ihan villieläin, kunnes tulee kylmätuuli ja pitää päästä takkatulen ääreen :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.