16. toukokuuta 2013

Uusi huonekalu


Meillä ei enää pidetä vaatteita muovilaatikoissa! Pelastin isovanhempieni riihestä vanhan lipaston saadakseni lisää säilytystilaa makuuhuoneeseen. Makuuhuoneessa on ennestään vain yksi iso vaatekaappi mikä pursuaa meidän kummakin vaatteita. Kaikki sukista urheiluvaatteisiin on säilytetty muutosta asti muovilaatikoissa makuuhuoneen oven takana muka piilossa.

Lipastossa ei ole vielä edes heloja, mutta oli pakko laittaa kuvia jo nyt. Tämä oli melkein enemmän meidän pelastus kuin riiheen unohdetun lipaston. Lipaston päälle istuivat täydellisesti Ralph Laurenin laukut ja seinälle matkamuistoja maailmalta (ostan vanhan postikortin joka paikasta minne satun matkustamaan).


Tässä muutaman ennen restaurointia kuva. Lipastossa on siis alunperin ollut päällä peiliosa kahdella laatikolla. Tätä osaa ei etsinnöistä huolimatta riihestä löytynyt. Lipasto sai pintaan patinoidun sellakkapinnan, joka sopii hyvin jo valmiiksi makuuhuoneessa oleviin kalusteisiin. Lievä oranssisuus toimii täydellisesti makuuhuoneen päätyseinän vihreän tartan-tapetin kanssa.Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.