7. maaliskuuta 2013

11 Kysymystä

 Sain 11 Kysymyksen haasteen Pömpeli -blogilta. Tässä vastauksia:


1. Mitä asioita kodissasi pitää ehdottomasti olla?

Historiaa. Jos ei itse talossa niin ainakin esineissä. 


2. Jos saisit käyttää kodissasi vain kolmea väriä, mitkä ne olisivat?

Mustaa, valkoista ja jotakin murrettua väriä luonnosta. Ruskeaa, harmaata..3. Vaikuttavatko ekologiset arvot valintoihisi?

Kyllä vaikuttavat. Koti ja suurin osa kalusteistamme ovat olleet jo ennen meitä olemassa ja varmasti kestävät meitä pidempään. Tämä on varmasti isoin ekologisesti merkittävä asia. Suurin osa uusista hankinnoista kotiin tulee kirppiksiltä. Nykyaikaiset välttämättömät asiat, kuten kodinkoneet ovat uusia ja energiatehokkaita. Pyrimme olemaan tietoisia siitä mitä syömme, kulutamme ja jätämme jälkeemme.


4. Kuinka pienessä kodissa voisit asua tyytyväisenä?

Edellinen oma asuntoni oli nykyisen eteisemme kokoinen, jossa elin erittäin tyytyväisenä. Villa Oliviassa olen kuitenkin hieman tyytyväisempi, tosin se johtuu muustakin kuin neliöistä :)


5. Miten sisustustyylisi on kehittynyt vuosien mittaan?

Useiden muuttojen jälkeen sisustustyyli on mennyt minimalistisempaan suuntaan. Villa Olivia on niin valtavan kokoinen, että olen joutunut hankkimaan joita esineitä ihan vaan "täytteeksi". 

Viimeisen vuoden aikana olen lämmennyt todella paljon perinteiselle skotlantilaiselle/englantilaiselle sisustustyylille ja metsästysteemalle. Sarvia, nahkasohvia, aseita ja voimakkaita tummia värejä. Ja tietenkin ne tartanit.


6. Oletko vaihtelunhaluinen sisustaja?

Olen ja en. Jouduin tätä hetken aikaa miettimään. Tekstiilien kanssa olen, mutta isompien ratkaisujen kanssa haen laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja, niin materiaalin kuin tyylinkin puolesta.


7. Kaupunki vai maaseutu?

Kumpikin. Nykyinen sijaintimme on täydellinen. Asumme täysin maalla järven rannalla, mutta samalla kaupunkiin on vain muutama kilometri.


8. Onko sinulla jäänyt kodissasi toteuttamatta asioita siksi, että joku perheenjäsen on vastustanut niitä kiivaasti?

Ei. Yleensä ne toteutetaan siitä huolimatta :) Lähes poikkeuksetta näissä tapauksissa mies on ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Tästä on myös seurannut se, ettei mies hirveästi enää jaksa epäillä hurjia sisustushankkeitani.


Vi-Spring


9. Jos saisit ylimääräiset 5 000 e remontti/sisustusrahaa, mihin käyttäisit ne?

Tähän on melkeen vaikea vastata, koska täällä on niin monta kohtaa mihin tuon summan voisi upottaa. Sohva, isompi sänky, astiakaappi..


10. Millainen olisi unelmiesi keittiö?

Tuossa se unelmien keittiö on ollut käytössä jo reilun puolisen vuotta. Kvänumin Broby.
11. Onko siisteys sinulle tärkeää?

Kyllä pienikin sotku täällä häiritsee. Varsinkin nyt, kun teen töitä kotona. Tuntuu, että joka puolella on työkaluja ja ruokasalin pöytä näyttää muuttuneen toimistoksi. Tähän on kyllä tulossa muutos..

4 kommenttia

  1. Tämä oli kiva, ja niin harmonisen kauniit kuvat :)

    VastaaPoista
  2. Sinulla tuntuu kyllä olevan varma maku ja hyvännäköinen oma tyyli. Varmasti juuri tuollaiseen isoon taloon sopii hyvin myös tummat värit ja näyttävämmät teemat.

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.