4. tammikuuta 2013

Villa Olivia 2013

Uuden vuoden vaihduttua Villa Olivia suuntaa kohti kevättä. Heti lämpötilan noustua ja lumien sulattua alkaa vihdoin tapahtua talon ulkopuolellakin. Julkisivu on tarkoitus palauttaa alkuperäiseen asuunsa eli punamultapinnalle. Tein viime kesänä koemaalauksen itse keitetyllä punamultamaalilla.

Viidakolta näyttävä oma piha-alueemme on tarkoitus kaivaa esille. Yritämme myös elvyttää alkupeäistä kasvillisuutta ja rakentaa vanhojen kivijalkojen päälle uudet kasvihuoneet. Koko tämä alue tullaan myös aitaan koiria varten. En halua erillistä koira-aitausta vaan koko pihan ympäröivän aitauksen. Pituutta aidalle tulee noin 400 metriä. Tyylikkäistä ja varsinkin edullisista aitavaihtoehdoista saa vinkata.

Viime kesän koemaalaus.

Vain lähemmin tuntevat tietävät, että olen ammatiltani huonekalupuuseppä sekä huonekalurestauroija. Kuluvan kuukauden aikana aloitan tekemään huonekalurestaurointia täysipäiväisesti ja muillekin kuin itselleni. Aluksi kotona kun tilaa kuitenkin on eikä sopivaa työ/toimitilaa ole vieläkään löytynyt. Tämä rajaa tietenkin jonkin verran alussa töiden määrää, kokoa ja työmenetelmiä. Kätevää kuitenkin kun tarvitsen aika pitkälle samoja työkaluja ja koneita niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Tällaisia suunnitelmia päällimmäisenä vuodelle 2013. Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.