25. elokuuta 2012

Paljon selattavaa ja jotain luettavaa 1. GÅRD&TORP

Pitkäaikainen ystäväni on Ruotsalainen Gård&Torp -lehti. Hieman huvittavaa tätä lehteä hehkuttaa, kun käytännössä en sanaakaan ruotsia ymmärrä.. Mutta kuvat kertovat enemmän kuin tuhannet sanat. Mielestäni hieman vaatimattomampaa ja maanläheisempää sisustusta. Erittäin rouheita koteja, kauniita perinteisiä materiaaleja ja hyviä ohjeita perinteisiin työtapoihin.


2. COUNTRY LIVING (british edition)

Lumoavaa perinteistä brittiläistä maalaistunnelmaa. Ehdoton suosikki. Tästä saa jo kirjoituskielenkin ansiosta allekirjoittanut enemmän irti. Olen vannoutunut tartanien ystävä, joka ei pohjoismaalaisten filestylelehtien parissa saa ruutuhimoa tyydytettyä. Tästä lehdestä saa hyvää kontrasti pohjoismaalaiseen vaaleuteen. Tummaa puuta, erilaisia rakennuksia, nummia ja paljon ruutuja!


3. GODS&GÅRDAR

Menee aikalailla samaan kategoriaan ensimmäisen kanssa. Tämä lehti pursuaa arvokasta antiikkia, marmoripintoja, historiallisia puutarhoja ja upeita kartanoita. Erittäin ihanaa selailtavaa. Paljon uniikkeja antiikkikoteja uskomattoman hyvällä sisustusmaulla toteutettuina. Ei mitään turhan vaatimatonta. Tästä lehdestä ovat hulppeimman sisustusinspiraatiot Villa Oliviaan saaneet alkunsa!

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.